Pärnu tunnustas õpilasi ja üliõpilasi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsus tunnustas gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetanud õpilasi ja Pärnuga seotud üliõpilasi kokku 165 000 krooniga.


3000 krooni ja linnavalitsuse tänukirja said gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetanud Marit Kütt, Liis Moppel, Linda Sutt, Emma Zalevskaja, Teivi Laurimäe ja Edeliis Püttsepp ühisgümnaasiumist, Andres Kaldvee, Madis Margus, Sten Sonts, Triin Adamson ja Timo Mitt Koidula gümnaasiumist, Anastasia Bõstrova Vene gümnaasiumist, Eneli Anvelt ja Jaanika Tamar Ülejõe gümnaasiumist, Kätlin Kaare Raeküla gümnaasiumist, Karoliina Kägo ja Maarjo Senipalu Hansagümnaasiumist, Elise Joonas, Merilin Näär, Sandra Sillaots, Merit Madli Kase, Kaia Küünal, Krislin Kivi ja Anita Püsiäinen Sütevaka humanitaargümnaasiumist ning Janne Kaarneem ja Maie Kullas täiskasvanune gümnaasiumist.



1000 krooni suurune preemia üleriigilise füüsikaolümpiaadi 10. koha eest määrati Ats Kurvetile Koidula gümnaasiumist.



3000 krooni suurune preemia ja linnavalitsuse tänukiri otsustati anda Helery Valdrele, kes lõpetas kiitusega Saksa tehnoloogiakooli.



15 000 – 17 000 krooni suurused üliõpilasstipendiumid said Liis Mäevälja, Eneli Sutt, Marta Pulk, Maie Peetri ja Mari-Liis Vunder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles