Pärnus algas rahvusvaheline noorte jalgpalliturniir

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus algas järjekordne "Summer Cup".
Pärnus algas järjekordne "Summer Cup". Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu tänavatel ja staadionidel võib kuni nädala lõpuni kohata suurel hulgal noori jalgpallureid, sest täna algas pühapäevani kestev seitsmes rahvusvaheline jalgpalliturniir "Pärnu Summer Cup 2009".


Kuigi alagrupimängudega alustati juba hommikul kella üheksast, algab sportlaste pidulik rongkäik Pärnu hotelli eest Kalevi staadionile kell 19. Turniiri täpsema ajakava leiab internetist www.summercup.ee.



"Pärnu Summer Cup 2009" korraldaja Pärnu JK Vapruse teatel on turniir esimese kuue aastaga kasvanud üha suuremaks ja on saavutatud eesmärk muuta turniir traditsiooniliseks.



Pärnu Summer Cupi missioon on suvise jalgpalliturniiri korraldamisega Pärnus arendada Eesti ja kohalikku jalgpalli, propageerida kultuuridevahelist suhtlemist, näidata välisvõistkondadele Pärnu linna võlusid ning edendada Eesti ja Pärnu turismindust.



Tänavu  mais märkis MTÜ Pärnu Konverentsibüroo Pärnu JK Vapruse ära kui Pärnumaa parima turismiedendaja 2008. aastal. Jalgpalliklubile Vaprus tuli tunnustus ennekõike tänu järjepidevale tööle suviste jalgpalliturniiride korraldamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles