Taavi Pukk: Pärnu Postimees kurjustab asjata

Taavi Pukk
, Keskerakonna Pärnumaa piirkonna esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimees kurjustab Keskerakonnaga kahel põhjusel: et 7. septembril toimuval kongressil kandideerib esimehe kohale üks kandidaat ja et Pärnumaalt pole esitatud nimeliselt juhatuse liikmekandidaate.

Esiteks on Keskerakonna esimehe positsioonile 22 aasta jooksul korduvalt põnevaid heitlusi peetud, mis eristab meid näiteks peaministri erakonnast, kus pole kogu Reformierakonna ajaloo jooksul olnud võimalik valida enama kui ühe esimehekandidaadi vahel.

Samuti tasub pilk heita oktoobrikuiste valimiste eelsetele erakondade toetusnumbritele, millega edestame konkurente nii Tallinnas kui üle Eesti päris tublisti. Kui Edgar Savisaart toetab Tallinna linnapeana 37 protsenti tallinlastest ja talle järgnevad neli vastast ei saa kokkugi sama toetust, siis milleks peaks Keskerakond väga head tööd teinud esimehe kuu enne valimisi välja vahetama?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles