Pihlaka talu peremees võtab igal kevadel titepuhkust

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal niideti Pihlaka talu tõulammastel villakuhjad seljast ja uted näevad nüüd välja nagu uued, on peremees Alo Sinimäe rahul.
Eelmisel nädalal niideti Pihlaka talu tõulammastel villakuhjad seljast ja uted näevad nüüd välja nagu uued, on peremees Alo Sinimäe rahul. Foto: Urmas Taul

Pärnumaa suurim tumedapealiste lammaste tõukari näksib rohtu Tahkuranna vallas Pihlaka talu maadel, peremeheks Alo Sinimäe. “Olen kogu aeg midagi palgatöö kõrvalt teinud. Palgatööga elab ära, aga elu paremaks ei muuda,” märgib hakkaja mees.

Pere ostis Pihlaka talu 1996. aastal, samal aastal osteti paar lammast. Alo ütleb, et on poolevereline saarlane ja maapoiss, tema abikaasa hoopis linnas kasvanud ja töötab lasteaiaõpetajana. “Talle see aiandus ja loomapidamine algul eriti südamelähedane ei olnud,” meenutab Alo.

Kaunis taluümbrus kõneleb kunstimeelest ja ilulembusest ning esmapilgul ei saagi aru, et majapidamine sadu karvaseid ja sulelisi peidab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles