Teet Jüring: Jaapanlane koolitab Pärnus karatekasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Jüring.
Teet Jüring.
Karate õpetaja Teet Jüring, täna, homme ja pühapäeval õpetavad jaapanlane Sinji Akita ja Eesti tippklassi instruktorid Pärnus nii Eesti kui lähinaabrite karatekadele võitluskunsti uusi nippe. Kus treeningud toimuvad?

Täna kell 19 ja homme kell 11 ning 14 algavad treeningud kesklinna koolide võimlas. Rannahotelli ees on näeb karatekasid laupäeval kell 18 ja pühapäeval kell 11.



Meie suurlaager "Karate Gasshuku 2009" on mõeldud shotokan karate harrastajatele. Pärnusse on sel nädalavahetusel oodata külalisi Tallinnast, Tartust, Viljandist, Kohtla-Järvelt ja Soome klubidest.



Mil moel õnnestus teil jaapanlane Akita Pärnusse meelitada?


Jaapani üks tunnustatumaid instruktoreid Akita on juba seitse aastat minu hea tuttav. Olen paljudes treeninglaagrites tema juhendamisel uusi teadmisis omandanud. Pärnus pole ta varem käinud ja minu küllakutse võttis Akita rõõmuga vastu.



Kui palju kodulinna võitluskunstide harrastajaid osaleb treeningutel?


Ma arvan, et Pärnu Zen klubist tuleb kohale 25-30 inimest. Loota võib, et ühistreeningutel näeme üle 100 karateka harjutamas.



Kas ühistreeningutest saavad kõik huvilised osa võtta?


Neile, kes tahavad teha esimesi samme karatekunsti omandamisel, on 17.-21. augustil Pärnu rannas traditsiooniline zen karate suvekool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles