Pärnust pärit vutimängija hakkab pallima Prantsusmaa kõrgliigas

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Laar.
Getter Laar. Foto: Erakogu

Prantsusmaa naiste jalgpalli kõrgliigas palliva En Avant de Guingampiga hiljuti liitunud Eesti koondise Pärnust pärit väravavaht Getter Laar rääkis enne hooaja algust TV Florale antud intervjuus, et välismaale pääsemine on tema eesmärk olnud juba mitu aastat ja ta ootab tekkinud võimalust huviga.

2001. aastal Pärnu jalgpalliklubis mängima hakanud ja hiljem Tallinna Kalevi ja FC Flora värve kaitsnud Laari sõnutsi on Prantsusmaa väikelinna klubi noor ja ambitsioonikas ning eelmisel hooajal olid nad liiga keskmikud. „Usun, et see on hea koht edasiliikumiseks," arvas Laar.

Laar märkis, et Prantsusmaa elu on talle hea mulje jätnud ja Eestiga võrreldes on seal tase parem, tempo kiirem ning võistkonnad võrdsemad. Pealtvaatajadki pole naiste jalgpalli vastu Prantsusmaal nii leiged kui Eestis: kui siin tuleb väljaku äärde umbes poolsada huvilist, siis Prantsusmaa tippnaiskondade vastu mängides oodatakse Guingampi naiskonna staadionile 10 000 vutisõpra.

Prantsusmaa naiste kõrgliiga saab alguse 1. septembril.

Vaata TV Flora videointervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles