Riigilippudega ehitud Eesti on ilus vaadata

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi pole kaotanud töölismentaliteeti, mis ei luba hommikuti kaua magada, nii said seal lipudki varem lehvima kui unises kuurordis või uutes aedlinnakutes.
Sindi pole kaotanud töölismentaliteeti, mis ei luba hommikuti kaua magada, nii said seal lipudki varem lehvima kui unises kuurordis või uutes aedlinnakutes. Foto: Urmas Luik

Paikuse vallas Linnuriigis võis eile, riigipüha hommikul kell üheksa näha vaid mõnd üksikut trikoloori tuules lehvimas. Kas inimesed, kel on hästi läinud – oma maja ja õu Pärnu jõe äärses aedlinnakus –, pole rahul Eesti taasiseseisvumisega 22 aastat tagasi?

Oh ei, seletus peitub linnuriiklaste heas hommikuses unes.

Õndsalt unised oldi eile Linnuriigiga kokku kasvavas Sindi Kalda elurajooniski. Kuidas võikski see teisiti olla: kõigepealt hügieen ja hammaste pesu, seejärel hommikune kohv ja siis lipp lehvima ning – hõissa! – kell 10.15 riigipühad alaku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles