Sütevaka gümnaasiumi uue hoone ehitusel käib kibe töö

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue maja valmimisega paisub Sütevaka humanitaargümnaasium pea kolmandiku võrra suuremaks.
Uue maja valmimisega paisub Sütevaka humanitaargümnaasium pea kolmandiku võrra suuremaks. Foto: Urmas Taul

Juuni alguses hoo sisse saanud Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi juurdeehitusel on müüriladujatel käsil esimese korruse seinte püstitamine – kolmekorruselise uue koolimaja avamine on kavandatud iseseisvuspäevaks.

Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktori Andres Laanemetsa jutu järgi on lepingu kohaselt praeguse koolimaja õuele kerkiv juurdeehitis kooli käsutuses alates Eesti Vabariigi aastapäevast, 24. veebruarist. Koos kolimise ja sisustamisega peaks uus maja võtma õpilased vastu märtsi esimestel päevadel.

Kuigi tavaliselt sätitakse koolimajade valmimine nii, et linti saaks lõigata uue kooliaasta alguses, on Sütevaka pisut erandlik kool, avades maja keset talve. „Saime ehitamisega alustada juunis ja ehitusprotsess on just nii pikk, et maja valmib veebruari lõpus,“ seletas Laanemets. „Polnud mõtet oodata ehitamise algusega novembrini, et sättida selle avamine järgmise aasta septembri alguseks.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles