Jüri Vlassov osaleb näosaates

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vlassovi portree Endla teatri galeriis.
Jüri Vlassovi portree Endla teatri galeriis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

TV3 avalikustas täna saatesarja “Su nägu kõlab tuttavalt” viimase osaleja, kelleks on Pärnu Endla teatri näitleja Jüri Vlassov.

Vlassov tunnistas, et saates osalema julgustas teda naine. “Tema ütles, et see sobib mulle ja nii jäi,“ muheles Vlassov. “Ütlen ausalt, et show on mulle väljakutseks, eriti just laulmise pool – kui sellega hakkama saan, tuleb muu juba iseenesest.”

Vlassov ongi tegelikult näitlemise kõrvalt just lauluga aastaid publiku südameid vallutanud. Näitleja sõnade järgi on ta “Su nägu kõlab tuttavalt” suur austaja.
“Vaatasin avahooaja kõiki saateid, paljuski muidugi seepärast, et näha, kuidas esineb vana sõber Peeter Oja,“ kinnitas Vlassov.

“Su nägu kõlab tuttavalt” uus hooaeg alustab Mart Sanderi juhtimisel TV3s oktoobris.

Säravate paroodianumbritega astuvad vaatajate ette Ott Lepland, Nele-Liis Vaiksoo, Maia Vahtramäe, Gerli Padar, Koit Toome, Andero Ermel, Kaire Vilgats ja Jüri Vlassov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles