Pärnu vutipoistest võidutses Summer Cupil PJK

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu SUmmer Cupil käis nelja päeva jooksul palliplatsil ligi 1500 vutipoissi ja -tüdrukut.
Pärnu SUmmer Cupil käis nelja päeva jooksul palliplatsil ligi 1500 vutipoissi ja -tüdrukut. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus lõppenud rahvusvahelisel noorte jalgpalliturniiril Pärnu Summer Cup sai kodulinna klubidest ainukese esikoha PJK 1998. aastal sündinud poiste meeskond, kes alistas esikohamatšis Leedu meeskonna FK Šilute.


Nii treener Jüri Ivanovi hoolealused kui leedulased finaalmatšis jalga normaalajal valgeks ei saanud, penaltite löömisel olid aga PJK poisid vastastest 4:3 üle.



1999. aastal sündinud poiste turniiril jõudis finaali Pärnu JK Vapruse meeskond, kes pidi seal tunnistama 0:2 Kohtla-Järve Alko paremust. Nii kuulusid pärnakatele hõbemedalid.



1997. aastal sündinud poiste finaalis jäi PJK 1:2 alla Tallinna FC Levadiale, lõpetades seega samuti turniiri teise kohaga.



2000. aastal sündinute turniiril pääsesid 3.-4. koha mängule JK Vändra ja PJK. Pingelises kohtumises panid 2:1 oma paremuse maksma Vandra poisid, kellele oli Pärnu suvine vutiturniir esimene suurem võistlus, millel osaleti.



Kolmanda koha ja pronksmedalid jättis koju ka 1993/1994. aastal sündinud poiste turniiril PJK võistkond, kes alistas medalikohtumises 3:0 Tallinna FC Flora.



1995. aastal sündinud poiste turniiril kohtusid 3.-4. koha matšis omavahel Pärnu Kalev ja PJK. 2:2 lõppenud mängu järel olid penaltite löömisel 3:2 täpsemad Kalevi poisid.



1995. aastal sündinud tüdrukute turniiril sai PJK kuuenda koha.



Pärnu Summer Cupil osales 94 võistkonda, vutiväljakutel käis nelja päeva jooksul ligi 1500 poissi-tüdrukut.



Järgmise aasta Pärnu Summer Cup toimub 1.-4. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles