Pärnus algavad internetikoolitused

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänasest algavad Pärnu linnas ja Pärnumaal tasuta internetikoolitused, kus pakutakse tarkuseteri nii päris algajaile kui internetikasutajatele, kes soovivad rohkem teada ID-kaardi, Mobiil-ID ja e-teenuste kasutamisest.


SA Vaata Maailma teatel alustab täna Pärnus tööd Ole Kaasas! mobiilne koolitusboks.



Koolitusboksis on kõigil huvilistel võimalik läbida personaalne ID-kaardi, Mobiil-ID ja e-teenuste lühikoolitus, samas jagatakse infot teiste Ole Kaasas! koolituste kohta ja registreeritakse huvilisi põhjalikumatele klassikoolitustele.



Koolituse praktilise osa läbimiseks tuleb kaasa võtta oma ID-kaart ja selle PIN-koodid.



Koolitusboks ootab külastajaid oma esimeses peatuspaigas Rüütli platsil tänasest pühapäevani iga päev 10-18.



Boksi edasiste peatuspaikade kohta saab infot veebilehel www.olekaasas.ee ja infotelefonil 618 0180. Koolitusboksis töötab neli Pärnu ja Pärnumaa koolitajat.



Inimestele, kes internetti veel ei kasuta, algavad klassikoolitused samuti täna.



Klassikoolitusena on edasijõudnutelgi võimalik saada põhjalikumat ID-kaardi, Mobiil-ID ja e-teenuste koolitust. Koolitusel osalemiseks tuleb oma soovist teada anda telefonil 618 0180.



Koolitusele saab end kirja panna interneti teel www.olekaasas.ee lehel arvutioskaja abiga, näiteks Ole Kaasas! koolitusboksis. Praegu on Pärnus ja Pärnumaal registreerumiseks avatud ligi 100 suve jooksul toimuvat tasuta klassikoolitust.



Mai keskel Tallinnas alanud Ole Kaasas! koolitustel on  käinud üle 3000 inimese. Suve jooksul jõuavad koolitused Viljandi- ja Pärnumaale ning Narva, sügiseks mujale üle Eesti. Koolitused on osalejatele tasuta. Koolituse läbinutele pakutakse soodsa hinnaga arvuteid ja internetiühendust.



“Ole Kaasas!” on SA Vaata Maailma, Eesti Telekomi, EMT, Elioni ja Microlinki algatatud inimeste internetti kaasamise projekt. Selle eesmärk on korraldada arvutialane alg- ja täiendõpe 100 000 inimesele ja tuua internetti kasutama täiendavalt 50 000 peret järgneva 3 aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles