Liikumispuudega lastele valmib toimetulekukoolis mänguväljak

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval tegi traktor Pärnu toimetulekukooli hoovil ettevalmistusi uue, spetsiaalselt liikumispuudega lastele mõeldud mänguväljaku rajamiseks. Kool on oma õppurite eripäraga arvestavat õueala pikisilmi oodanud, nentis Pärnu toimetulekukooli direktor Marju Trumsi.
Neljapäeval tegi traktor Pärnu toimetulekukooli hoovil ettevalmistusi uue, spetsiaalselt liikumispuudega lastele mõeldud mänguväljaku rajamiseks. Kool on oma õppurite eripäraga arvestavat õueala pikisilmi oodanud, nentis Pärnu toimetulekukooli direktor Marju Trumsi. Foto: Urmas Luik

Pärnu toimetulekukooli õuel müttas üleeile traktor ja askeldasid ringi paberitesse süvenenud töömehed. Nende tegemisi piidlesid varjamatu uudishimuga kõrvalt toimetulekukooli naabrid, Pillerpalli lasteaia põnnid.

Traktori ja kiivriga meeste tulek kuulutab seda, et toimetulekukool saab endale ammu igatsetud õueala, mis kujundatud ja sisustatud erivajadustega õpilaste huve silmas pidades.

“Meie õueala oli seni tühjavõitu ja lastel ei olnud siin eriti midagi teha. Nüüd aga ei saa me endale mitte ainult mänguväljakut, vaid läbimõeldud tegevusala, kus lastel on hea nii mängida kui õppida,” jagas eile hommikul koolihoovil rõõmusõnumit Pärnu toimetulekukooli direktor Marju Trumsi, jälgides ise samal ajal, kuidas traktor maakamarast ajast ja arust liivakasti betoonpiiret välja sikutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles