Jüri Jaansoni kahe silla jooksu võit läks Aafrikasse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaansoni kahe Silla jooksu võitis keenialane Ibrahim Mukunga lätlase Dimitrijs Jurkevicsi ees.
Jüri Jaansoni kahe Silla jooksu võitis keenialane Ibrahim Mukunga lätlase Dimitrijs Jurkevicsi ees. Foto: Kahe Silla klubi

Täna keskpäeval stardipaugu saanud 13. Jüri Jaansoni kahe silla jooksu võitis Keenia mees Ibrahim Mukunga lätlase Dmitrijs Jurkevicsi ees.

Võitjal kulus veidi rohkem kui üheksa kilomeetri pikkuse raja läbimiseks 26 minutit ja 50 sekundit. Lätlane kaotas võitjale ligi pool minutit.

Kolmas oli Pärnumaa mees Roman Fosti, kes jäi võitjast maha minut ja 20 sekundit.

Neljanda koha pälvis Nikolai Vedehin ja viienda Priit Aus.

Mukunga ja Jurkevics jooksid konkurentidel eest ära juba distantsi esimesel poolel. Võistluse 4,7. kilomeetril, Papiniidu sillale jõudes, oli keenialase ja lätlase edu teiste ees ligi minut.

Naistest oli kiireim Jekaterina Patjuk, kel kulus distantsi läbimiseks 31,58 minutit. Naistest sai teise koha Lily Luik ja kolmanda Olga Andrejeva.

Crafti sprindivahefiniši Kesklinna silla Tallinna maantee poolses otsas võitis Pärnumaa mees Risto Kaljund.

Rääma tänaval asuva Bestri kaupluse vahefiniši eriauhinna sel hetkel 52. kohal olnud sportlasele pälvis Tiit Kibuspuu Tartumaalt.

K-rauta vahefiniši poolel distantsil sel hetkel 100. kohal olnud jooksjale sai Wendre tegevjuht Vahur Roosaar.

Jüri Jaansoni kahe silla jooksu võistlusdistantsist võttis osa ligemale 1500 jooksjat, umbes 400 retkelist ja kümmekond ratastoolisõitjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles