Lugeja kiri: Laulud tühjas kirikus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

27. juunil kell 19 toimus Pärnu Eliisabeti kirikus suvemuusika kontsert, esinejaks Karlshamni Carl Gustafi kiriku segakoor Rootsist. Kahju, aga kirikus leidus vaid mõni kuulaja, ruum oli peaaegu inimtühi. Arvukale külaliskoorile tekitas see ilmselgelt suure pettumuse, mida püüti vapralt peita naeratuste taha. Eelnenud kontserdid Tallinna Pühavaimu kirikus ja Haapsalu toomkirikus anti rohkele kuulajaskonnale.


Kindlasti oli rahva vähesuse üks põhjusi see, et eelnevalt ei olnud kirikuteadetes ühtegi sõna sellest esinemisest. Alles samal päeval oli kiriku ukse kõrval teadetetahvlile kleeplindiga kinnitatud kontserdi kava ja seetõttu mõni mööduja sisenes. Küllap oleks aga leidunud muusikahuvilisi, kes meeleldi kuulanuks nii hea külaliskoori laulu.



Olgem edaspidi tähelepanelikumad nende vastu, kes ei pea paljuks nii kaugelt siia tulla, et pakkuda rahvale kaunist muusikaelamust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles