Lepa ja Luige pankrotis firma vara on odavamalt taas müügis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur-Sepa 13 kinnistul asub veetorn.
Suur-Sepa 13 kinnistul asub veetorn. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Ettevõtjate Elmar Lepa ja Hans H. Luige loodud ja märtsis pankrotistunud Pärnu veetorni arendusettevõtte AS Suursepa Arenduse vara on varasema 11 miljoni asemel praegu 7,75 miljoni krooniga enampakkumisel.


Kooskõlastatult pandipidaja AS DNB Nord Banka Eesti filiaaliga müüb ettevõtte pankrotihaldur kaks firmale kuuluvat kinnistut Pärnu linnas, selgub Ametlikest Teadaannetest.



Varasema 8 miljoni krooni asemel on praegu 6 miljoni kroonise alghinnaga müügis Pärnu keskturu lähedal Suur-Sepa 13a paiknev 811 ruutmeetri suurune kinnistu koos veetorni hoonega.



Samuti on müügis ettevõttele kuuluv kinnistu Pärnus aadressil Väike-Kuke 7, millel asub poolteisekorruseline elamu pindalaga 126,2 ruutmeetrit. Kinnistu alghind on varasema 3 miljoni asemel 1,75 miljonit krooni.



Enampakkumisel osalemiseks tuleb esitada kirjalik ostupakkumine hiljemalt 5. augustil.



Varem avaldatud info kohaselt oli Lepal plaanis veetornist elamu ehitada ja Luigega koos loodi selleks firma. Hiljem süüdistas Luik Leppa, et too on temalt arendamiseks laenatud raha kasutanud oma Lepa kaubakeskuse tarbeks, ja nõudis summat tagasi.



Osalised kokkuleppele ei jõudnud ja Luik nõudis Lepa kaubakeskuse pankrotti, mille kohus välja kuulutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles