Endlas saab vaadata tantsuetendust

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maud Liardoni tantsulavastus on eneseirooniline ja intiimne portree tantsija elust.
Maud Liardoni tantsulavastus on eneseirooniline ja intiimne portree tantsija elust. Foto: www.notafe.ee

Viljandis kestab laupäevani 25. noore tantsu festival, mis koosneb suvekoolist, igaõhtustest etendustest ja lõpeb avatud lavaga.


Festivali raames tuuakse Pärnu tantsuhuvilistele koju kätte Maud Liardoni (Šveits) etendus “Arnica 9CH (My life as a dancer)“, mida saab näha reedel, 10. juulil kell 21.30 Endla Küünis.



Kes aga tantsu vastu rohkem huvi tunneb ja soovib enda oskusi täiendada, peab sõitma Viljandisse. Festivali suvekool pakub enesetäiendamise võimalusi mitmesuguste huvidega inimestele.



Teatrihuvilised saavad sel aastal osaleda miimi-, taju-, tsirkuse- ja tantsutehnikate õpikodades. Eksootikat ja süvenemist eri tantsukultuuridesse pakuvad India ja Butoh’ tantsu õpituba, kursused qigong’ist idamaistes kunstides, võitluskunstides ja enesekaitses.



Seekordse festivali lava on ehitatud Viljandi vanasse spordihoonesse, kus iga päev kell 20 algab põhiprogramm. Etendused toimuvad veel Viljandi kultuuriakadeemias ja huvikoolis. Näha saab Tallinna ülikooli ja Viljandi kultuuriakadeemia tantsutudengite töid, paljude Eesti ja välismaiste koreograafide lavastusi.



Õpikodade ja etenduste kava on noore tantsu festivali kodulehel www.notafe.ee. Piletid on müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügikohtades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles