Laupäeval kihutavad motomehed Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassis MX1 motokrossihooaega suurepäraselt alustanud Tanel Leoki järgmine etteaste on eeoleval nädalavahetusel Portugalis Aguedas. Praegu on meie mees üldarvestuses 111 punktiga kuuendal kohal.
Klassis MX1 motokrossihooaega suurepäraselt alustanud Tanel Leoki järgmine etteaste on eeoleval nädalavahetusel Portugalis Aguedas. Praegu on meie mees üldarvestuses 111 punktiga kuuendal kohal. Foto: Reuters

Traditsioonilisel motokrossil “Pärnu kuningas” lennuvälja rajal on laupäeval kavas poiste sõidud 85 ccm tsiklitel, MX1- ja MX2-klassi stardid ning noorte ja täiskasvanute quadracer’ite võidukihutamised. Võistluspäeva lõpetavad superfinaal, mille võitja pälvib tiitli “Pärnu motokrossi kuningas 2009” ja mootorratturite kaugushüppevõistlus.


Kella 11.40-13.35 on krossirajal treeningsõidud. B-klassi sõitjad võistlevad 13.40-15.20. Võistluste pidulik avamine on 15.30 ja 20 minutit hiljem algavad A-klassi sõidud. Võidusõidu direktor Karmen Saareke rääkis, et Pärnusse on laupäeval lubanud tulla kogu Eesti krossieliiti eesotsas Tanel Leokiga. “Külalisvõistlejaid on oodata Soomest, Lätist, Venemaalt ja Leedust,” ütles Saareke. “Ootame huviga, kas Pärnus kaks aastat tagasi Henri Remma püstitatud Eesti kaugushüpperekord 48,2 meetrit saab seekord lisa juurde.”



Välikohvikud pakuvad võistluspaigal sooja toitu ja keelekastet. Täiskasvanud pealtvaataja pilet maksab 150, pensionäri ja õpilaste pääse 50 ning perepilet (2+2) 300 krooni.  Autopilet parklasse maksab 25 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles