Endla Jazzklubis astub üles Summergroove trio

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneliis Kits.
Anneliis Kits. Foto: Siim Kumpas

Reedel, 17. juulil on Pärnus Jazzklubi esinejad Anneliis Kits & Summergroove trio, keda saab kuulata Endla Teatrikohvikus kella 21.30st.



Kollektiiv esineb koosseisus Anneliis Kits (vokaal), Merje Kägu (kitarr), Kristjan Kaasik (kitarr) ja Andrus Avarand (löökpillid).



Muusikaline kollektiiv Summergroove kasvas välja 2008. aastal ansamblist Stereo Spectrum. Algselt Stereo Spectrum Unpluggedina üles astunud kooslus saavutas peagi sõltumatuse, kui neile lisandus Paradise Crewga tuntuks saanud kitarrist Kristjan Kaasik.



Läbi teinud iseseisvad helirännakud mööda akustilise pop-jazz’i ja souli radu, on Summergroove nüüdseks leidnud oma imetabase sound’ipintsli, millega maalida muusikataevast omanäoliselt gruuvikaks ning eklektiliseks, kuid samal ajal härdaks ja ilu peegeldavaks.



Ansambli repertuaari kuuluvad nii palad Jamiroquai, Amos Lee, Stevie Wonderi, The Beatlesite kui teiste tuntud jazz-artisite sulest. Kooslus vürtsitab gruuvi omaloomingu ja sulnite töötlustega.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles