Jalgratturid võistlesid Abja-Paluoja krossil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Number all 13-1 sõitis Erki Kukk, kes sai koos Danek Laanelaga meeskondlikul teatekrossil esikoha. Numbriga 03-2 sõidab Sigvard Kukk, kes koos Marek Antoniakiga lõpetasid teisena.
Number all 13-1 sõitis Erki Kukk, kes sai koos Danek Laanelaga meeskondlikul teatekrossil esikoha. Numbriga 03-2 sõidab Sigvard Kukk, kes koos Marek Antoniakiga lõpetasid teisena. Foto: Erakogu

Pärnu spordiklubi Westline Team korraldatud traditsioonilisel Õunaaia jalgrattakrossil Abja-Paluojal võitis 9 km pikkuse Tähtede sõidu Sigvard Kukk ajaga 19.36,22. Teise auhinna teenis Erki Kukk ja kolmas oli Danek Laanela.


Meeskondlikul teatekrossil said esikoha Erki Kukk ja Danek Laanela (Rademar), kelle järel lõpetasid Sigvard Kukk ja Marek Antoniak (Spordipartner), Indrek Abel ja Egert Kivistik (Spordipartner), Alges MaasikMets ja Kaupo Kattai (Extreme Sport), Sinne Sõmmer ja Oskari Kargu (Extreme Sport) ning Priit Kingo ja Gunnar Kingo (Westline Team).



Lastesõidu kolm kiiremat olid Cris Savitski, Kerstin Toome ja Kätlin Kukk.



Klubi tegemistega saab tutvuda veebilehel

www.westlineteam.com

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles