Sindi volikogus asuti linnapead umbusaldama

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi linnapea Mati Mettuse umbusaldusavaldusele kirjutas alla seitse volikogu liiget.
Sindi linnapea Mati Mettuse umbusaldusavaldusele kirjutas alla seitse volikogu liiget. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Seitse Sindi linnavolikogu liiget esitasid tänasel istungil volikogule reformierakondlasest linnapea Mati Mettuse umbusaldusavalduse, meerile heidetakse ette autokraatlikku juhtimist ja linnaeelarve suvalist kasutamist.


Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluva volikogu liikme Mari Suurväli teatel kirjutasid umbusaldusavaldusele alla viis opositsioonis olevat saadikut ja kaks võimul oleva valimisliidu Kodulinn Sindi liiget.

„Linnapeale heidetakse kõige rohkem ette autokraatlikku juhtimist," ütles Suurväli. „Samuti on ta pannud korduvalt volikogu sundseisu: esmalt tehakse midagi ära ja siis tullakse volikogult luba küsima. Põhjusi on veel teisigi."

Mettus keeldus umbusaldusavaldust kommenteerimast, põhjendades seda sellega, et töövabal ajal ta ajakirjandusega ei suhtle.

"Kui tahate midagi teada, helistage homme uuesti," teatas Sindi linnapea. 

Sindi volikogu asub linnapea umbusaldamist arutama Suurväli teatel augustis.

Sindi volikogus on valimisliidul Kodulinn Sindi 10 kohta, Keskerakonnal 3 kohta ning Isamaa ja Res Publica Liidul 2 kohta.

Kinnitamata andmetel kirjutasid umbusaldusavaldusele alla Sindi volikogu liikmed Mihkel Raju, Aleksander Kask, Anna Rougijainen, Mari Suurväli, Toomas Kuuda, Irina Gofman ja Galina Petushkova.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles