Villa Artis näitab dekoratiivkunsti

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi Kiho rokkivate maalide sarja kuuluv "Poisiklutt".
Kadi Kiho rokkivate maalide sarja kuuluv "Poisiklutt".

Homme avaneb Pärnus villa Artises dekoratiivkunsti müüginäitus “Kunst igasse kodusse”, kus oma loomingut tutvustavad noored Tartu kunstnikud Kadi Kiho ja Sille Seer.


Kunstnikel on palju mudeleid, mille hulgast valida. Lõuendile maalitud originaalloomingu tuumiku moodustab moodne kunst. Peale selle maalivad Seer ja Kiho tellimustööna, kasutades koloriiti ja formaati, mis sobivad kontorisse või koju.



“Näitus on pikalt üleval, kuid muutub ja täieneb kogu aeg vastavalt sellele, kuidas töid ostetakse ja mille uuega autorid välja tulevad,” ütles Viivika Orula villa Artisest.



Kiho ja Seeri kunsti ja disainiga tegeleva väikeettevõtte Artmoments OÜ põhitegevus ongi disainmaalide tootmine ja müük.



Müüginäitus jääb Pärnus Adamsoni 1 avatuks pikaks ajaks, 30. jaanuarini tuleval aastal ja seda saab külastada tööpäeviti 10.30-17. Kuni 31. juulini on samas üleval Marge Iilase kübaranäitus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles