Piirivalvurid otsisid rannas kaduma läinud meest

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand.
Pärnu rand. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul kella kolmveerand kümne paiku sai Lääne piirivalvepiirkonna Kuressaare merevalvekeskus häirekeskuselt teate, et Pärnu rannas on mees kaduma läinud.

Kadunud oli 61aastane mees. Et tema naine oli leidnud Pärnus Mai tänava piirkonnas rannas pingilt oma mehe riided, oli põhjust arvata, et mees läks ujuma, kirjeldas Lääne piirivalvepiirkonna teabeosakonna vanemspetsialist Janne Mets.

Kuressaare merevalvekeskus korrapidaja andis juhtunust kohe teada Pärnu piirivalvekordoni toimkonnale, kes sõitis meest merele otsima. Samal ajal otsisid päästjad meest rannajoonelt. Et ilmastikuolud merel halvenesid, katkestati otsingud kella üheteistkümne paiku, et neid hommiku saabudes jätkata.

Täna hommikul helistas aga häirekeskuse päästekorraldaja merevalvekeskusesse ja teatas, et eile kaduma läinud mees jõudis varavalges koju. Häirekeskusele oli mehe kojujõudmisest teada andnud tema abikaasa.

Naise ütlust mööda oli mees Pärnu rannas Mai piirkonnas ujuma läinud ja tugev tuul oli ta ujudes eemale kandnud. Seetõttu eksles ujumisriietes mees öösel metsas, leides lõpuks kodutee.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles