Pärnus sai suupillinädal hoo sisse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suupillikoolitusest osavõtjad suupilliklubi Piccolo kvarteti saatel Piccolo hümni laulmas.
Suupillikoolitusest osavõtjad suupilliklubi Piccolo kvarteti saatel Piccolo hümni laulmas. Foto: Ants Liigus

Suupillivirtuoosi ja näitleja Feliks Kargi kirjutatud ja viisistatud suupilliklubi Piccolo hümni laulsid täna Pärnu südalinnas need poisid-tüdrukud, kes rahvusvahelise festivali nädala lõpetavad kogenud mängijatega kontserdimaja laval.


Jana Tringi erakooli suveakadeemias saavad huvilised neljandat suve suupillinädalal selgemaks huultega mängitava väikese pilli käeshoidmise ja sellest helide väljavõlumisoskuse, sest vaeva tuleb selleks palju näha.



Huviliste tung suupillinädalasse oli suur, 26 mahtus. Esimesel targemaks saamise päeval rõõmustas väikesi algajaid Piccolo kvartett, milles mängivad Ilmar Tõnisson, Elmar Trink, Andrus Haugas ja Andres Kokk. Suured ja oskajad suupillimängijad veensid galakontserdil lavale astujaid, et vaid harjutamine teeb meistriks.



Reedel algab Pärnu kuursaalis juba kaheksandat korda toimuv Balti- ja Põhjamaade suurim suupillifestival „Baltic-Nordic Harmonica 2009“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles