Tõnu Endrekson on tagasi tippspordis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson
Tõnu Endrekson Foto: Raigo Pajula

Pekingi olümpiamängudel koos Jüri Jaansoniga paarisaeru kahepaadil hõbemedali võitnud ja pärast seda tippspordis pausi teinud Tõnu Endrekson on tagasi sõudevetel. Nädalavahetusel stardib ta Eesti meistrivõistlustel.


Endreksoni kinnitusel jagab ta nädalavahetusel toimuvatel Eesti meistrivõistlustel paarisaeru neljapaati Andrei Jämsä, Igor Kuzmini ja Vladimir Latiniga ning esindab sõudeklubi Pärnut kaheksapaadis, vahendas

Eesti sõudeliit

.



„Tunnen, et olen perekondlike tegemiste kõrvalt taas võimeline sõudelahingutesse sekkuma. Tulen värske ja motiveerituna paatide juurde tagasi,“ ütles Endrekson. Tema naasmine on alaliiduga läbi arutatud ja käesoleval aastal osaleb Endrekson nii Euroopa meistrivõistlustel kui maailmameistrivõistlustel.



MMil on neljapaadi koosseis suure tõenäosusega sama, mis Eesti meistrivõistlustel, ehkki Endrekson tunnistas, et koos on veel vähe töötatud ja tehnika ebastabiilne.



„Kohati on minek hea, siis esinevad kerged probleemid. Meile on antud piisavalt aega atra seada, seega elame - näeme,“ sõnas Endrekson. „Mis puudutab EMi, selgub koosseis ja paatkond, millega võistlema minnakse, pärast augustikuist MMi.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles