Vahur Mäe: Ootame spordirahvast Kristjanit tervitama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Mäe.
Vahur Mäe. Foto: Urmas Luik

Pärnu Kahe silla klubi eestvedaja Vahur Mäe räägib, kuidas võetakse kodulinnas vastu kaks kuud kestnud ümber Eesti jooksu lõpetav Kristjan Puusild.

Pühapäeval kell 13 peaks ümber Eesti jooksja Kristjan Puusild jõudma pika retke finišisse Pärnu rannas. Kuidas Kahe silla klubi teda vastu võtab?

Meie klubi entusiastid panevad Rannahoone juurde püsti finišivärava, kus kaks kuud jooksnud Kristjan annab Kahe silla klubile üle sümboolse teatepulga.

Kell 12 pargime oma bussi jahtklubi kõrvale Ringi tänava otsa ja seal kogunevad need inimesed, kes tahavad koos elujooksjaga viimased kaks kilomeetrit läbida.

Kui palju on neid sportlikke inimesi, kes kavatsevad koos Kristjaniga Tõstamaalt Pärnusse joosta?

Tean, et kell 9 algavale 50 kilomeetri pikkusele teekonnale kavatsevad mõned maratonijooksjad minna. Jooksuga võib igal pool ühineda, kuid arvestada tuleb, et Kristjani tempo ei pruugi kõigile jõukohane olla.

Kas Elujooksu viimasele lõigule jahtklubist randa võib igaüks tulla jooksma?

Loomulikult võib ja mida rohkem meid on, seda uhkem. Oleks väga kena, kui Jüri Jaansoni kahe silla jooksul osalenud inimesed paneksid selga vastava särgi.

Kui Kristjan hakkab lõpujoonele jõudma, kutsume rannas viibivaid lapsi koos temaga viimased paarsada meetrit jooksma.

Kes ei viitsi joosta, tulgu pealtvaatajana visale mehele austust avaldama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles