Pärnu suupillifestivali võitis Angelo Adamo Itaaliast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksanda Pärnu rahvusvahelise suupillifestivali Baltic Nordic Harmonica Grand Prix ja rahalise preemia võitis itaalia muusik Angelo Adamo.
Kaheksanda Pärnu rahvusvahelise suupillifestivali Baltic Nordic Harmonica Grand Prix ja rahalise preemia võitis itaalia muusik Angelo Adamo. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile lõppenud kaheksanda Pärnu rahvusvahelise suupillifestivali "Baltic Nordic Harmonica"

grand prix'

ja preemia võitis itaalia muusik Angelo Adamo.


Festivali peakorraldaja Elmar Trink teatas, et eestlastest pälvis Balti ja Põhjamaade tšempioni tiitli Melani Tali noorte ja Piccolo trio ansamblite kategoorias.



Tringi sõnade järgi olid muusikapeo peaesinejad legendaarne suupillivirtuoos Willi Burger Itaaliast, USA filmiakadeemia auhinnaga Oscar pärjatud Brendan Power Suurbritanniast ja džässmuusik Enrico Granafei USAst.



Festivali raames peeti veel rahvamuusika-, gala- ja džässikontsert Pärnu kontserdimajas ja kuursaalis, toimusid õpitoad ja traditsiooniline rongkäik läbi linna.



Kokku osales festivalil suupillimängijaid seitsmest riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles