Taaramäel uus leping, Kangert taas sadulas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cofidise klubi profirattur Rein Taaramäe.
Cofidise klubi profirattur Rein Taaramäe. Foto: Erakogu

Vändra Vikost suurde jalgrattamaailma astunud ja tänavu Eesti esinumbriks tõusnud Rein Taaramäe allkirjastas laupäeva hommikul uue, ka tulevast hooaega hõlmava lepingu Cofidise klubiga. Samas klubis Taaramäe mullu oma profikarjääri ka alustas. Laupäeval Taaramäe võistles, saades Pro-Touri sarja kuuluval San Sebastiani klassikul 88. koha. Vueltaks vormi koguv Taaramäe kaotas võitnud hispaanlasele küll ligi 11 minutiga, kuid oli Cofidise ratturitest ainus, kes lõpuni jaksas minna.


Cofidise koduleheküljel arvatakse, et 2010. aastal saab Taaramäest selle kuulsa profiklubi vaieldamatu liider. Tegelikult on Taaramäe klubi esisõitja juba praegu: tal on kõige enam ProTouri punkte, UCI sõitudelt viis poodiumikohta ja Cofidise sõitjatest on ta ainsana oma riigi meister.



Pika vigastuspausi järel tegi esimese profistardi ka teine Vändra mees Tanel Kangert. Ta osaleb ProTouri kalendrisse kuuluval Poola velotuuril ja lõpetas Varssavi linnatänavail sõidetud 108 kilomeetri pikkuse avaetapi peagrupis. Kirja läks võitjaga sama aeg ja 107. koht. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles