Estonia teatribussil algab kolmas hooaeg

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia teatribuss
Estonia teatribuss Foto: Estonia

16. septembril kolmandat hooaega käivituv projekt „Estonia teatribuss“ alustab seekord teekonda neljal päeval neljast linnast: Jõhvist, Tartust, Viljandist ja Pärnust.


Soodsalt ja mugavalt pääseb bussile peale selle veel Kohtla-Järvelt, Rakverest, Põltsamaalt, Mäost, Võhmast, Türilt, Paidest, Pärnu-Jaagupist ja Märjamaalt, kokku kolmeteistkümnest sihtkohast.



Bussiga tulijatele pakub teater nautimiseks uusi ja menukaid etendusi: 16. septembril muusikali „Minu veetlev leedi“, 17. septembril ooperit „Maskiball“, 18. septembril balletti “Kolm musketäri” ja 19. septembril ooperit „Tosca“.



Et teatrisõbrad mõistlikul ajal koju jõuaksid, algavad etendused tavapärasest varem, kell 18. Soodsa teatripaketi saab tellida tel 683 1260 või e-postiga estonia@opera.ee. Täpsem info ja sõidugraafikud kodulehelt

www.opera.ee

.



Kahel varasemal hooajal menukaks osutunud „Estonia teatribuss“ on toonud Rahvusooperi etendusi nautima 1500 kaugema paiga inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles