Pimedusse mattunud Urban Symphony jätkas kontserti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urban Symphony jätkas voolukatkestusele vaatamata Pärnus kontserti.
Urban Symphony jätkas voolukatkestusele vaatamata Pärnus kontserti. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Reede õhtul Pärnus Ammende villa aias paduvihmas ja äikesega esinenud ansamblit Urban Symphony ei viinud endast välja ka lava tabanud voolukatkestus.

Suvetuuri „12 suvevärvi" Pärnu kontsert möödus vihmata, kuni lavale saabusid tänavu Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud neiud. Juba esimese Urban Symphony loo ajal kallas vihma nagu oavarrest ja mõned minutid hiljem valgustasid taevast pikse sähvatused.

Vihmavarjude ja keepide alla mattunud publik nautis kontserti sajule vaatamata ja teenis selle eest korduvalt tänusõnu ka Urban Symphony lauljalt Sandra Nurmsalult.

Kontserdi suurim ehmatus tabas muusikuid aga hetk enne bändi menuhiti „Rändajad" esitust, kui kella 21.45 ajal kõlas Ammende aias kõva pauk ja lava mattus pimedusse. Kõigele vaatamata jätkasid noored muusikud püüdlikult kontserti ega lasknud end võimenduse puudumisest ega pimedusest häirida.

Võimenduseta esitatud pala lõppedes teenis Urban Symphony publikult ovatsioonid.

Urban Symphonyt laval oma bändiga saatnud saksofonist Raivo Tafenau märkis, et tulgu taevast või pussnuge, nemad teevad kontserdi ikka lõpuni.

Ammende töötajate kinnitusel oli välja löönud Ammende peakilbi üks lüliti ja nii suudeti laval elekter kiiresti taastada.

Lisaks löövad tuuril „12 suvevärvi" kaasa ka Laura Põldvere ja Sergio Bastos.

Laupäeval kuuleb kontserti Laulasmaa Resorti männimetsas ja pühapäeval Viimsi vabaõhumuuseumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles