Viisnurga teise kvartali käive vähenes 34,6 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Viisnurk.
AS Viisnurk. Foto: Ants Liigus

Pärnu mööbli- ja ehitusmaterjalide tootja ASi Viisnurk teise kvartali müügitulu langes mullu sama ajaga võrreldes 34,6 protsenti 51,1 miljoni kroonini.


Ettevõtte hinnangul on käibe oluline vähenemine tingitud jätkuvast madalseisust sihtturgudel. Samas vähenes võrreldes 2009. aasta esimese kvartaliga ettevõtte käive teises kvartalis 3,7 protsenti, mis näitab firma hinnangul stabiliseerumist, selgub ASi Viisnurk börsile esitatud vahearuandest.



Ettevõtte konsolideeritud puhaskasum oli teises kvartalis 82 000 krooni, mullu samal ajal teenis firma kolm miljonit krooni kasumit.



Firma konsolideeritud ärikasum oli 800 000 krooni, mis on võrrelduna 2008. aasta teise kvartaliga 85,5 protsenti vähem.



Kontserni koguvarade maht oli juuni lõpu seisuga 148,9 miljonit krooni, millest ettevõtte kohustused moodustasid 78,1 miljonit.



Ettevõtte varud vähenesid teisel poolaastal 13,6 miljonit krooni.



2009. aastal AS Viisnurk aktsionäridele dividende ei maksnud. 2008. aasta teises kvartalis maksti dividende 6,3 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles