Elisal on ülikiire koduinternet nüüd kogu Pärnu linnas

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa logo.
Elisa logo. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänasest pakub Elisa pärnakatele ülikiiret internetiühendust kaablivõrgu kaudu kogu Pärnu linnas, teatas sideteenuste operaator.


Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul pakub Elisa tänasest Pärnus kodudesse ja kontoritesse internetiühendusi kiirusega kuni 24 megabitti sekundis. „Kiire internetiühendus annab pärnakatele võimaluse kasutada internetiühendust korraga rohkem kui ühe arvutiga, alla laadida suuremahulisi pildi- või videofaile ning kasutada mugavalt erinevaid suhtlusteenuseid,“ ütles Andrus Hiiepuu. „Pakutava internetikiiruse juures toimivad suurepäraselt ka interaktiivsed mängud, mida noored meeleldi kasutavad.“



Mullu detsembris kattis Elisa kodu- ja kontoriinternetiga Pärnus ranna rajooni, Vana-Pärnu, Ülejõe, Rääma, Papiniidu, Mai, Raeküla, Lodja ning osa Pärnu kesklinnast.



Tänasest on Elisa internetiga kaetud ka ülejäänud Pärnu piirkonnad, erandiks on vaid Saare piirkond, kus käib detailplaneeringu kinnitamine. Lisaks pakub Elisa kuni 2 megabitti sekundis kiirusega kodu- ja kontoriinternetti ka Pärnu maakonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles