Port Arturis tuleb koolipäev

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kaubanduskeskus Port Artur 2.
Pärnu kaubanduskeskus Port Artur 2. Foto: Urmas Luik

Homme 13-19 on Port Arturi kaubanduskeskuses koolipäev, kus poemajad muutuvad lõbusateks koolimajadeks ja seal toimuvad koolitunnid.


Port Arturi koolipäeva tunniplaanis on tavaliste nimedega tunnid: kehaline kasvatus, muusikatund, kunsti õpetus, tööõpetus jne, aga ka selline tund nagu tehnika- ja mototund.



Koolitunde aitavad sisustada erinevad huvikoolid, klubid ja mittetulundusühingud. Näiteks kehalise kasvatuse tunnis tutvustab batuudid.com sumomaadlust ja kartateklubi ZEN karated, Pärnu Motoclub laseb aga huvilistel ehtsa krossimootorratta selga istuda.



Tööõpetuse tunni teeb põnevaks Pärnu tehnika- ja tööõpetusemaja, kes laseb oma kätega teha puulõiget või origamit meisterdada ja tutvuda robotite ja mudelautodega, muusika- ja lugemistunnid toimuvad sootuks Port Artur 2 kohvikus Pärnu muusikakooli ja Apollo raamatupoe abiga.



Täiskasvanutele alagab kell 14 Port Artur 2 kaubanduskeskuse 1. korruse ruumides seminar „Anna endale võimalus!“, mille teemad keskenduvad töötute koolitusvõimalustele, ettevõtlustoetuse saamise tingimustele, töötamisvõimalustele välisriikides, ettevõtluse alustamise toetusvõimalustele ja täiskasvanute täiendõppe võimalustele. Seminar on tasuta ja eelnevalt osalemiseks registreerima ei pea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles