Pärnust pärit vutimees sihib Taani liigat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust pärit Mart Vungil on Eesti koondise eest kirjas 21 mängu.
Pärnust pärit Mart Vungil on Eesti koondise eest kirjas 21 mängu. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnust pärit jalgpallur Martin Vunk, kes on Tallinna FC Flora ja Eesti koondise poolkaitsja, sõitis Taani, kus ta loodab teenida lepingu esiliigaklubilt Lyngby Boldklub.


Esialgu peab 25aastane poolkaitsja end taanlaste ees proovile panema, mille järel Lyngby esmaspäevaks otsustab, kas soovitakse eestlase teeneid või mitte, vahendas jalgpalliportaal soccernet.ee.



"Martini Eestis mängimise soov on selgelt ammendunud. Olen pidanud teda kolm korda veenma, et ta jalgpalli juurde jääks. Ta vajab arengu jätkumiseks hädasti uut keskkonda," vahendas Õhtulehe internetiportaal Flora presidendi Aivar Pohklaku seletust, miks lastakse koondislasel liituda isegi madalama liiga klubiga.



Lyngby Boldklub lõpetas eelmise hooaja Taani esiliigas kuuenda kohaga. Aasta enne seda kuuluti ka riigi meistriliigasse, kus jäädi viimaseks. 182 sentimeetrit pikk



Martin Vunk on varasemase karjääri jooksul kuulunud lisaks Florale ka FC Kuressaare ja Valga Warriori ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles