Tatjana Jaanson liitus sotsidega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Jaanson liitus Sotsiaaldemokraatliku erakonaga.
Tatjana Jaanson liitus Sotsiaaldemokraatliku erakonaga. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tunnustatud sõudmistreener Tatjana Jaanson astus Sotsiaaldemokraatliku erakonna liikmeks ning kandideerib 18. oktoobril toimuvatel kohalike omavalitsuste volikogude valimisel Pärnu linnavolikogusse.


Jaansoni sõnutsi on ta juba aastaid jaganud sotsiaaldemokraatlikku maailmavaadet ning on valmis uuteks väljakutseteks, mistõttu otsustas valimistel kandideerida. “Pärnu vajab kiiret ja väärtuspõhist muutust, mis oleks suunatud inimeste heaolu suurendamiseks,” lisas Jaanson.



SDE Pärnumaa piirkonna esimehe Epp Kloostri sõnul on just praegu erakonnaga liitumas tugevad ja sihikindlad inimesed. “Olen rõõmus Tatjana Jaansoni otsuse üle ning loodan, et sotsiaaldemokraadid saavad üheskoos Pärnu heaks palju korda saata,” ütles Klooster.



Tatjana Jaanson on kahe tütre ema, Valgetähe 4. klassi teenetemärgi omanik ning sõudjaid treeninud juba alates 1996. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles