Asjatundjad aitavad noorte tulevikku kavandada

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis räägitakse 17. septembri koostööseminaril koolist ja karjääriteenustest, et aidata noortel paremini oma tulevikku kavandada.


Seminari eesmärk on tutvustada, millised on üld- ja kutsehariduskoolide võimalused arendada karjääriõppe kaudu noorte eluplaneerimise oskusi.



“Tahaks koolidele märku anda, et karjäärialast tegevust annab koolis teadlikult korraldada, läbi mõelda, mida, kuidas ja kellega teha,” ütles koostööseminari “Kool ja karjääriteenused” korraldava Pärnu noorte infopunkti karjäärinõustaja Terje Jürivete.



Kooli võimalustest arendada noorte suutlikkust tööjõuturul edukas olla kõneleb seminaril psühholoog, õppejõud ja ettevõtja Sirje Tammiste. Karjääriõppe juhtivspetsialist Mare Lehtsalu käsitleb karjääriõppe kvaliteeti. Koolipsühholoog ja karjäärinõustaja Kaja Puck keskendub aga kutsesuunitlusalase töö praktilisele väljundile koolis.



17. septembril 10-16.30 Pärnu kolledžis toimuvale koostööseminarile oodatakse kõiki, kellest võib sõltuda noorte karjäärialane tulevik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles