Kivide horoskoop

, kivi- ja soolaterapeut, kinesioloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollane ahhaat.
Kollane ahhaat.

Kõige tähtsamad kivid Neitsi (24.08-23.09) tähtkujus sündinutele astroloogia ja vana maameditsiini järgi.


Astroloogia - kollane ahhaat


Vöödiline läbipaistmatu kollast värvi kivi. Selle kivi nimi tuleb Achatese jõe nimest, esmamainitud Vana-Rooma ürikutes. Kasutatakse ehete, amulettide ja muude asjade valmistamiseks. Ahhaadile omistatakse kaitsevõimetki.



Tervendav toime: mõjub kaitsvalt, vaimselt stabiliseerivalt, aitab enda sisse vaadata ja minevikumälestustega töötada, suurendab keskendumisvõimet, rahustab, vähendab stressi.



Kehaliselt mõjub hästi neerudele, maksale, kuse- ja sapipõiele, aitab seedehäirete korral ning leevendab diabeeti, ravib kõhuvalu. Kaitseb magnetpäeva negatiivsete mõjude eest vaimsel ja füüsilisel tasandil.



Kasutamine: saab kanda ehte ja amuletina, raviotstarbel oleks soovitav kanda nahaga kontaktis, samuti võib kasutada kivimeditatsiooniks ja ravijoogi valmistamiseks.



Puhastamine: maha laadida külma jooksva vee all ja vähemalt minutiks asetada kuuvalguse kätte või mäekristalldruusile laadima, samuti võib kollase ahhaadi asetada puhastamise eesmärgil valgele ahhaatplaadile. Pikaajalisel kasutamisel puhastada ühe-kahe nädala tagant.



Vana maameditsiin - topaas


Topaas on läbikumav, värvitu, kollase, kuldkollase, pruuni, punase, kahvaturohelise, sinaka või violetse klaasiläikega kivi. Topaas on üks armastatumaid vääris- ja ehtekive. Kiviravis on teda juba aastasadu tuntud.



Topaas on eneseleidmise kivi, mis aitab inimesel oma sisemisi rikkusi avastada.



Tervendav toime: kehaliselt tugevdab topaas närve, ergutab ainevahetust ja seedimist, toetab anoreksiast paranemist.



Sinine topaas: annab kindlust enda võimetes, aitab karma keermetest intuitiivseid teadmisi leida, tugevdab närve, parandab seedimist ja toitainete omandamist.



Värvitu topaas: aitab oma sisemisi rikkusi avastada, eriti teadmisi ja võimeid, soodustab vaimset arengut, võimaldab oma eesmärke selgelt kujutleda.



Aitab nägemispuudulikkuse ja muude silmaprobleemide korral, ergutab ainevahetust.



Kuldne topaas (imperiaaltopaas): ärgitab end õiges valguses vaatama, soodustab suurte plaanide realiseerimist, aitab depressiooni, närviprobleemide, seedehäirete, söömishäirete korral, soodustab ainevahetust.



Kollane topaas: suurendab enesekindlust ja -teadvust, aitab oma elu ja tegude tagajärgi väärtustada, ergutab seedimist, ainevahetust, tugevdab magu, pankreast ja peensoolt.



Kasutamine: mediteerimiseks, kui seda jälgida või asetada laubale. Kanda keti või muu ehtena. Samuti võib temast valmistada ravijooki.



Puhastamine: maha laadida külma jooksva vee all, asetada ametüstdruusi laadima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles