Sõiduautod kihutasid Taali krossirajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noormees Rainer Schultz võitis Taali krossil kolm auhinda.
Pärnu noormees Rainer Schultz võitis Taali krossil kolm auhinda. Foto: Erakogu

Erki Spordi superkrossi karikasarja eelviimasel etapil selgitati võitjad kuues masinaklassis.


Esiveoliste autode konkurentsis oli kiireim Rainer Schultz (Lada Samara), kellele järgnesid Raimo Reek (VW Golf) ja Vahur Kupper (Opel Kadett). Tagaveoliste Þigulide finaali võitis Kalmer Vaht, teisena lõpetas sõidu Hardo Suuroja ja kolmanda autasu teenis Ainar Arula.



Vabaklassi võidu võttis Taali krossirajal Opel Astral võistlev Margus Suigusaar. Lada Samarat taltsutanud Erko Eriste pidi leppima teise ja kahes klassi kihutanud Schultz kolmanda auhinnaga. Noorte A-klassi võidu teenis Janar Lehtniit (VW Golf 2) ja B-klassi kolm paremat olid Janno Ligur (Lada Samara), Kairo Kallas (Honda Civic) ning Tanel Tepandi (Lada Samara).



Rahvakrossi sarjas sõitjate omavahelises konkurentsis sai võidu Tõnu Peek (Toyota Celica), teiseks tuli Peeter Peek (BMW 318) ja kolmandaks Janar Kolsar (BMW 318).



Võistluspäeva viimase vaatemängu, viieringilise superfinaali lõpetas esikohal Kairo Kallas, teise autasu vääriliselt kihutas Schultz ja kolmas oli Eriste.



Superkrossi karikasarja viimane etapp on 4. oktoobril Audru ringraja väikesel ringil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles