Kaisi ja Vesiku EM-sari lõppes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (vasakul) ja Kristjan Kais.
Rivo Vesik (vasakul) ja Kristjan Kais. Foto: www.fivb.org

Nädal tagasi Sotšis Venemaa karikavõitjaiks tulnud rannavõrkpallurite Kristjan Kaisi ja Tartu volikokku kandideeriva Rivo Vesiku tee samas Musta mere äärses kuurordis peetaval Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril lõppes eile alagrupimängudega.


EM-finaalturniirile lunastas läbi osaturniiride pääsme 16 paari, kes jagati nelja alagruppi. Veerandfinaali kaheksa parema hulka pääses igast grupist kaks paremat.



Kaisi ja Vesiku esimene vastane alagrupis oli Hollandi paar Reinder Nummerdor ja Richard Schuill. Tegemist on meie meestele ühe ebamugavama vastasega, kellele tänavu juba kaks korda selgelt kaotatud, ja pääsu polnud ka Sotšis – hollandlased võitsid 32 minutiga 21:14, 21:15.



Teine mäng oli Šveitsi paariga Patrick Heuscher – Sascha Heyer ja Kais ning Vesik kaotasid ka selle 16:21, 19:21. Sellega oli eestlaste tee kaheksa parema sekka suletud juba enne eile õhtul peetud viimast alagrupimängu prantslaste Fabien Dugripi ja Yannick Salvetti vastu. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles