Santa Maria otsib tuleviku maitset

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Santa Maria otsib tuleviku maitset.
Pildil parim maitseaine - Santa Maria kanamaitseainete tooteseeria.
Santa Maria otsib tuleviku maitset. Pildil parim maitseaine - Santa Maria kanamaitseainete tooteseeria. Foto: Egert Kamenik/ Postimees

AS Santa Maria korraldab noortele lasteaedadest ülikoolideni ideekonkursi “Tuleviku maitse”, kuhu ootab fantaasiarikkaid joonistusi, kirju või muid ideeväljundeid.



30. oktoobrini kestva võistluse töödest parimad valivad välja kokad Arne Schumann ja Rain Käärst, Santa Maria menüüinsener Angelica Udeküll ja kvaliteedijuht Riina Rätsep.



Iga osaleja võib saata kuni viis ideed e-posti aadressil info@santamaria.ee või aadressil Tule 24a, Saue 76505, “Tuleviku maitse”. Lisada tuleb autori klass, kool, kontaktandmed ja joonistuse puhul selle pealkiri.



Santa Maria jagab preemiaid neljas vanuserühmas: lasteaed, põhikool, gümnaasium ja ülikool. Iga vanuserühma parim saab Santa Maria 500kroonise tex-mex-toodetega kinkekohvri.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles