Kaur ja Lepikson võitsid N-rühmas esikoha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur ja Erik Lepikson lõpetasid teisena.
Egon Kaur ja Erik Lepikson lõpetasid teisena. Foto: Elmo Riig / Sakala

Autoralli Eesti meistrivõistluste eelviimasel etapil Viljandimaa teedel olid absoluutarvestuses kiireimad Ford Focus WRC-l sõitnud Georg Gross ja Raigo Mölder. Teisena lõpetanud pärnakas Egon Kaur ja tema kaardilugeja Erik Lepikson teenisid N-rühmas esimese auhinna.


Esimese võistluspäeva järel N-rühmas liidrikohta hoidnud Kert Uus pidi leppima kolmanda kohaga, kui temast möödusid nii Kaur kui Priit Saluri.



Ralli lõpuks edestas Kaur Salurit 13,2 sekundiga. Enne viimast etappi, mis toimub kolme nädala pärast Saaremaal, tõusis meistrivõistluste liidriks Saluri, kes juhib Ott Tänaku ees vaid ühe punktiga. Kolme punktiga jääb liidrist maha Egon Kaur.



”Heitlus oli päris põnev ja tagasi hoida ei saanud kusagil,” kommenteeris Kaur. “Viimasel katsel sõitsime juba kindla peale, sest vahe Saluriga oli piisavalt suur. Saaremaale läheme kindlasti heitlema meistritiitli pärast.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles