Pärnu kolledž ootab turismi- ja ettevõtluskooli

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledžis alustavad taas nii turismi- kui ettevõtluskool.
Pärnu kolledžis alustavad taas nii turismi- kui ettevõtluskool. Foto: Urmas Luik

Oktoobri alguses alustavad Tartu ülikooli Pärnu kolledžis taas tööd ettevõtlus- ja turismikool, et anda baasteadmisi ettevõtlusest ning turismi- ja hotellimajandusest.


“Ettevõtluskool, mis sellel sügisel käivitub teist aastat, pakub pärnumaalastele head võimalust heita pilk ettevõtlusmaailma, saamaks esmaseid teadmisi selles toimuvatest protsessidest, suundumustest ning oskustest luua ettevõtte loomisega endale ja teistele töökoht,” rääkis Pärnu kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.



Ettevõtluskoolist huvitatud on oodatud 7. oktoobril kell 16.30 kolledžisse Ringi 35.



Turismikool on pikema ajalooga, tegutsenud 2004. aasta sügisest. Üheaastane kursus tutvustab Tuulemäe ütlust mööda huvilistele turisminduse mitmekülgseid ameteid ja nende omandamise võimalusi, sõltumata vanusest ja haridustasemest.



“Tegemist on ettevõtmisega, kus osalejad saavad tutvust teha sellega, kuidas turismiettevõtted ja -sihtkohad ennast turundavad, külastada Tallinnas toimuvat turismimessi “Tourest” ja turismiettevõtteid,” kirjelda Tuulemäe. “Saadakse põnevaid teadmisi turismivaldkonna köögipoolest ja sellest, mis Eesti ning maailma turismiruumis on huvitavat ja märkimisväärset.”



Turismikool algab sissejuhatava päevaga samuti 7. oktoobril kell 16.30 Pärnu kolledžis.



Turismi- ja ettevõtluskooli on oodatud nende valdkondade vastu huvi tundvad inimesed alates 15. eluaastast. Vanuse ülempiiri ei ole.  



Kokku hakatakse saama kaks korda kuus ja lektoriteks on kolledži tunnustatud õppejõud ning spetsialistid-praktikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles