Mudilaste mänguväljakul kaitsevad lapsi turvamatid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammsaare lasteaia liiklusväljak.
Tammsaare lasteaia liiklusväljak. Foto: Tammsaare lasteaed

Pärnu Tammsaare lasteaia mudilased võivad nüüd mänguväljakul julgelt lustida, sest kiikede ja ronimiskaarte alla on paigaldatud turvamatid, vastvalminud liiklusväljak annab aga oskusi liikluses õigesti käituda.


Turvamattide paigaldust rahastas Ifi turvafond. Tänu turvafondile on lasteaial uus jalgväravgi. Liiklusväljak valmis Statoili ja maanteeameti ühisprojekti toel, teavitas Tammsaare lasteaia juhataja asetäitja õppe- ja kasvatusalal Helina Mändla.

Et laste kasvukeskkond on Tammsaare lasteaias viimastel aastatel oluliselt paranenud, oli põhjust korraldada siin Pärnu lasteaiaõpetajate õppepäev.

Tänasel õppepäeval “Projektid õppekasvatuses” rääkis Tammsaare lasteaia juhataja Agnes Baum viimase nelja aasta jooksul ellu viidud projektidest, mille abil on parendatud laste kasvukeskkonda. Ifi turvafondi esindajad jagasid teavet, kuidas projekte rahastada.

If tänas Tammsaare lasteaeda turvalisema ja ohutuma elukeskkonna loomisel kõigile eeskujuks olemise ja kahjuennetusliku mõtteviisi ellurakendamise eest. Lastele jagas turvafond helkureid.

Õuealal pakkusid võõrustaja lasteaia õpetajad kolleegidele mõtteid ja ideid, kuidas laste mänguvõimalusi rikastada ja liiklusväljakut laste õpetamisel kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles