Lindi ja Taali kool ühinesid Comeniuse projektis

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilased Tanel Kurgu, Arnold Leonhard Mertsin ja Karmen Vask Euroopa keelte päeva tähistamisel.
Õpilased Tanel Kurgu, Arnold Leonhard Mertsin ja Karmen Vask Euroopa keelte päeva tähistamisel. Foto: Margit Kurvits

Pühapäeval, 27. septembril asuvad Lindi lasteaia-algkooli esimese klassi õpetaja Sülvi Kaljurand ja Comeniuse projekti koordinaator Marika Reinsalu teele Hollandisse, et osaleda Comeniuse aasta pidulikul avamisel.


Lindi lasteaia-algkooli juhataja Kaire Narva ja endise Taali põhikooli direktor Marika Reinsalu sõlmisid juba 9. septembril lepingu, mille järgi Comeniuse projekti teatepulk anti üle Lindi koolile.



“Projekt on töös teist aastat. Sinna on kaasatud kümme Euroopa riiki ja ees ootab üheksa õpetajalähetust,” tutvustas Lindi kooli juhataja Kaie Narva.



Täna, kui tähistatakse Euroopa keelte päeva, toimus Lindi koolis Comeniuse projekti avamine, mille käigus sai maha joonistatud Euroopa kaart, lapsed joonistasid projektis osalevate riikide lippe ja üheskoos saadi osa projekti esimese BOXi lahendamisest.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles