Võistlusmäng jooksutab õpilasi mööda asutusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusmäng tutvustab õpilastele mitme asutuse tööd.
Võistlusmäng tutvustab õpilastele mitme asutuse tööd. Foto: Urmas Luik

Kahel päeval, 30. septembril ja 1. oktoobril toimub võistlusmäng “Turvaliselt Pärnus”, mis tutvustab mängus osalevatele kooliõpilastele jõustruktuuride ja linna asutuste tööd ning tegevusvaldkondi.


Kolmandat aastat toimuva mängu eesmärk on tutvustada politsei, päästekeskuse, Pärnu haigla aidsikabineti ja Lääne kaitseringkonna tööd ning tegevusvaldkondi, selgitas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.



Võistkondade ülesanne on läbida neli kontrollpunkti, mis asuvad Lääne politseiprefektuuris (Pikk 18), Lääne-Eesti päästekeskuses (Pikk 20a) ja Lääne kaitseringkonnas Tammsaare puiesteel. Pärnu Keskuses annavad võistlejatele ülesandeid AS G4S ja aidsi nõustamiskabineti töötajad.



Mängu on oodatud igast Pärnu linna koolist 7.-8. klasside õpilastest moodustatud võistkond.



Ühes punktis viibivad korraga kahe kooli võistkonnad. Ülesannete lahendamiseks on  igale võistkonnale üks tund. Ülesanded iseloomustavad vastava organisatsiooni tegevust. Ülesanded on nii füüsilised kui teoreetilised. Ühest punktist teise jõudmiseks on aega kuni 30 minutit.



“Võistlusmäng “Turvaliselt Pärnus” näitab väga head koostööd asutuste vahel ja annab ühtlasi noorele aimu, millega üks või teine organisatsioon igapäevaselt tegeleb,” lisas noorsootöö spetsialist Kadi Kalmus.



Võistlusmängu võitjad kuulutatakse välja 3. oktoobril kell 13 Hommiku 2a platsil toimuval ohutuspäeval.  


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles