Pärnu-Jaagupi gümnaasium valib täna “Oma riigi” riigikogu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsus on tehtud ja nüüd võib oma hääle anda.
Otsus on tehtud ja nüüd võib oma hääle anda. Foto: Pärnu-Jaagupi gümnaasium

Täna toimuvad Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis “Oma riigi” II riigikogu valimised, 21-liikmelise parlamendi seitsmele vabale kohale kandideerib 14 õpilast.


Valimisteks on loodud valimiskomisjon, mille esimees on Angela Sander, ja häältelugemiskomisjon eesotsas Marek Põderiga.

Valimiskomisjoni esimehe Angela Sanderi seletuse kohaselt on valimisõiguslikud kõik Pärnu-Jaagupi kooli õpilased ja kooli personal. Valida saab 8.45–12.40 õpilaspileti või koolipäeviku esitamisel. Iga õpilane valib kandidaatide hulgast ühe inimese ja tema hääl kinnitatakse kooli templiga.

Noored löövad valimistel agaralt kaasa
Lisatud kell 12.15

Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi “Oma riigi” parlamendi valimised on kulgenud väga aktiivselt. Kella 11.15ks on 245 õpilasest valimas käinud juba 174, valimisprotsent on 70,2, teavitas valimiskomisjoni esimees Angela Sander.

Äsja saabus kooli “Oma riigi” ülevaatlik infotahvel, kus on kirjas kõik endised ja tulevased riigikogu liikmed. Eraldi on välja toodud ministrid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles