Kampaania ärgitab õpilasi tervislikult toituma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Komisjoni tervisliku toitumise kampaania jõuab Pärnu koolidessegi.
Euroopa Komisjoni tervisliku toitumise kampaania jõuab Pärnu koolidessegi. Foto: Toomas Huik/ Postimees

Täna saab Eestis alguse Euroopa Komisjoni tervisliku toitumise kampaania, et levitada sõnumit: “Toitu hästi, sest on vahva olla heas vormis”, Pärnu koolidesse jõuavad selle “kasuliku kamba” tegelased 12.-13. oktoobril.


Rändkampaania “kasulik kamp” külastab 12. oktoobril Pärnu Raeküla gümnaasiumi ja Koidula kooli, järgmisel päeval ühisgümnaasiumi ja Vanalinna põhikooli. Sõnumi tervislike toitumisharjumuste tähtsusest toovad kampaania korraldajad lasteni lõbusate tegevuste abil, teavitas Euroopa Komisjoni esindus Eestis.



Euroopa Liidu rändkampaania kestab kokku kaheksa nädalat ja läbib Belgia, Põhja-Prantsusmaa, Ühendkuningriigi, Iirimaa, Eesti, Leedu ja Poola. Rändkampaania käigus külastatakse iga päev kahte kooli. 5.-16. oktoobrini külastatakse Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Viljandi ja Tartu koole. Ühtekokku osaleb “kasuliku kamba” tegevustes 18 000 last 180 koolis.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles