Kilingi-Nõmme kooli õpetajad said õpilaspiletid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatikaõpetaja Anne Aasamets naudib täna õpilase muretut elu.
Matemaatikaõpetaja Anne Aasamets naudib täna õpilase muretut elu. Foto: Kilingi-Nõmme gümnaasium

Tänase õpetajate päeva puhul on Kilingi-Nõmme gümnaasiumis võimu haaranud abituriendid, kes arutavad õpetajate toas päevaprobleeme ja kasvatavad korrarikkujaid.


“Päris-õpetajad tundsid juba hommikul end eriti mõnusalt, võtsid aktusel vastu õpilaspiletid ja tervitasid lapsi popurriiga,” kirjeldas tänast koolipäeva Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õppealajuhataja Mari Karon. “Pidupäeva puhul laulab koolikell tundide alguseks ja lõpuks sellest, et minu õpetaja on koolis kõige parem.”



13.õ ehk õpetajate klass osaleb koolitusel, mille vahelduseks kohvipausid.



“Mõnegi noore hinges võib just täna hakata helisema õpetajaks saamise unistus,” avaldas Karon lootust.



Oktoobrikuu esimesel päeval alanud hea õpetaja kuu startis Kilingi-Nõmme gümnaasiumis ülekoolilise kunstitunniga, kus kõik õpilased joonistasid õpetajat ja nii mõnigi õpetaja pani paberile õpilase portree.



“Hea õpetaja – õnnelik õpilane” – nii oli üks õpilane oma pildi alla kirjutanud. Karoni ütlust mööda ongi tõde nii lihtne.



2. oktoobril aga võõrustas kool maakonna 186 õpetajat, kellele esinesid Kilingi-Nõmme gümnaasiumi rahvatantsijad ja võimlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles