Kaheksa aastat lihvitud ja kevadeks läikima löödud

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga kooli direktor Gerrit Lääne muutus üleöö blondiks, kui Urve Krauselt päevaks juhtimise üle võttis.
Kuninga kooli direktor Gerrit Lääne muutus üleöö blondiks, kui Urve Krauselt päevaks juhtimise üle võttis. Foto: Maarika Hoolma

“Kui õpilased ja õpetajad hommikul kooli jõudsid, oli üleöö vesinikblondiks muutunud särtsakas direktor Gerrit juba trepi kõrval koha sisse võtnud,” võib lugeda õpetaja Maarika Hoolma ajaveebist õpetajate päeva esmamuljet Kuninga tänava põhikoolis.


Kooli direktor üheks päevaks Gerrit Lääne palus kogenud õpetajatel oma igapäevatöö selleks päevaks noorte kätesse usaldada ja saatis tundidesse verivärsked 8. ja 9. klasside pedagoogid.



Kooli head traditsiooni järgides pidas direktor Gerrit päevakangelastele nauditava kõne. “Kaheksa aastat olete meid lihvinud ja kevadeks lööte ilmselt lausa läikima,” kõlasid noore direktori tunnustussõnad.  



Sületäis roose ja kohvilaud õpetajatele, kontsert 9. klassi poisteansambli ja poistekoori etteastetega, moedemonstratsioon pakkumaks ideid, kuidas oma kooli vesti kanda, Kunstide maja akordionisti Andrus Ostrovi meeleolukas esinemine – see kõik jääb meenutama tänavuaastast õpetajate päeva ja selle korraldajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles