Marika Blossfeldt esitleb Pärnus uut raamatut

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Blossfeldt tutvustab Pärnu tervisepoes Riiamarii oma raamatut "Tervislik toit. Täisväärtuslik elu"
Marika Blossfeldt tutvustab Pärnu tervisepoes Riiamarii oma raamatut "Tervislik toit. Täisväärtuslik elu" Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Neljapäeval, 8. oktoobril kell 18 tutvustab tantsuartistina tuntud Marika Blossfeldt Pärnu tervisepoes Riiamarii oma raamatut "Tervislik toit. Täisväärtuslik elu" ja peab ühtlasi loengu teemal "Miks nõuab keha suhkrut?".


Kujutava ja lavakunsti taustaga Marika Blossfeldt on tegutsenud maalikunstnikuna Berliinis ja esinenud 1980-90ndatel tunnustatud solistina New Yorgi tantsulavadel.



Peale selle on see mitmekülgne naine lõpetanud New Yorgi integratiivse toitumise instituudi (Institute for Integrative Nutrition) ja on Ameerika ravimivabade praktiseerijate assotsiatsiooni tunnustatud holistiline tervisenõustaja.



Loengul räägib Blossfeldt, kuidas mõjutab suhkur meie keha ja meelt, kas on alternatiive valgele suhkrule ja millist mõju avaldab suhkur meie immuunsüsteemile. Saab teada, kuidas mõjub suhkur lastele, miks inimesel on magusaisu ja kuidas seda loomulikul viisil vähendada. Blossfeldt annab juhtnööre, kuidas oma toitumist tasakaalustada, ilma et oleks vaja kasutusele võtta tahtejõud või range distsipliin.



Raamatu autor peab Pärnu- ja Läänemaa piiril Polli talu, mis on tuntud kui rahvusvaheline visuaalse, lava- ning ravikunsti keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles