Mängu “Turvaliselt Pärnus” võitis Koidula-kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusmängus "Turvaliselt Pärnus" said koolinoored õhupüssist lasta.
Võistlusmängus "Turvaliselt Pärnus" said koolinoored õhupüssist lasta. Foto: Erakogu

Jõustruktuuride ja linna teiste asutuste tööd ning tegevusvaldkondi tutvustava võistlusmängu “Turvaliselt Pärnus” võitis Pärnu Koidula gümnaasiumi võistkond, teise koha sai Vanalinna põhikool ja kolmanda koha Raeküla gümnaasium.


Mängule registreerus linna koolidest üksteist võistkonda, kes läbisid neli kontrollpunkti. Punktid olid  Lääne-Eesti päästekeskuses, Lääne politseiprefektuuris ja Lääne kaitseringkonnas. Pärnu Keskuses andsid võistlejatele ülesandeid Securitas ja aidsi nõustamiskabineti töötajad.



Ülesannete käigus pidid õpilased tuvastama tagaotsitava isiku, lahendama teoreetilisi viktoriine, samuti said noored harjutada õhupüssist laskmist, kirjeldas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.  



Võistlusmängu korraldasid Priit Rööp Lääne kaitseringkonnast, Kiira Udu ja Kristi Raidvere Lääne-Eesti päästekeskusest, Nurmely Mitrahovitš Lääne politseiprefektuuri Pärnu politseiosakonnast, Riin Õitspuu Pärnu haigla aidsikabinetist, Artjom Meose ja Pille Klaamas turvafirmast Securitas ning Kristi Raidla Pärnu Keskusest.



Mäng toimus kahel päeval, 30. septembril ja 1. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles